Get Adobe Flash player

titels

Advocatenkantoor Dhalganjansing is gevestigd op een A1 toplocatie in het prestigieuze kantorencomplex `De Resident`. Het adres is Calliopestraat 56 (2511 GH) te 's-Gravenhage.

Rondom het kantoor zijn belangrijke ministeries en de Tweede Kamer gevestigd terwijl aan de overkant van het kantoor het witte stadhuis van Den Haag staat. De rechtbank en de Hoge Raad der Nederlanden (het hoogste rechtscollege in Nederland) liggen op loopafstand van Advocatenkantoor Dhalganjansing.

De Calliopestraat is een zijstraat van de Herengracht en ligt daardoor op enkele minuten loopafstand van Den Haag Centraal Station. Het kantoor ligt ideaal in Den Haag-Centrum.

Clienten uit heel Nederland kunnen het kantoor gemakkelijk bereiken met openbaar vervoer of met de auto. Parkeren kan in de verschillende parkeergarages rondom Advocatenkantoor Dhalganjansing, waaronder Parkeergarage Muzenplein.

Internationale clienten hebben een uitstekende verbinding via Schiphol Airport en Rotterdam Airport naar Den Haag Centraal.


Wilt u meer weten over de rechtsgebieden, klik hier.