Get Adobe Flash player

MrDrs R. Dhalganjansing heeft in de afgelopen 30 jaren de eer gehad om vele ondernemers bij te staan in de groeifase van hun onderneming. Elke succesvolle ondernemer laat zich bij tijd en wijlen bijstaan door een deskundige en gedreven advocaat.

Een succesvolle advocaat is voor de ondernemer geen kostenpost maar een winstfactor. Hij is daarnaast ook een uitstekend visitekaart bij het doen van zaken.

Bij de groei van een onderneming nemen de belangen toe en dient de ondernemer meer en meer te letten op de fiscale en juridische aspecten van zijn beslissingen. Elke ondernemer heeft een gevoel voor investeren en winst maken, maar is daardoor niet altijd bedacht op de daarbij behorende omvang van de juridisch risico's. Die risico's kunnen soms veel groter zijn dan de gewone kosten/baten-risico's van een transactie of investering.

Een deskundige en gedreven advocaat die tevens fiscalist is, wijst zijn client op die risico's en bespaart de ondernemer een hoop ellende, maar ook onnodig hoge belastingen.

Een succesvolle fiscaal-advocaat is dan ook een must voor een succesvolle ondernemer, zeker als het hem meer oplevert dan kost. Het verhalen van de advocaatkosten bij de wederpartij is immers een aparte tak van sport. MrDrs R. Dhalganjansing heeft veelvuldig ondernemers die in de problemen geraakten door een aanval van een andere ondernemer of de Staat (belastingdienst) met succes kunnen verdedigen. Essentieel bleek dat de ondernemer tijdig contact opnam met het advocatenkantoor en niet op het laatste moment. Juist in de beginfase van de problemen zijn er vaak interessante verdedigingsopties.

MrDrs R. Dhalganjansing staat talentvolle ondernemers met raad en daad bij.