Get Adobe Flash player

Het Nederlandse strafrecht is in de afgelopen jaren drastisch veranderd. In het kader van de verdediging van clienten is een snelle inschakeling van de raadsman essentieel. Juist in de eerste minuten en uren na een inval en aanhouding vinden belangrijke gebeurtenissen plaats die de uitkomst in een strafzaak bepalen. Daarom is het van belang dat een verdachte gebruik kan maken van zijn zwijgrecht totdat hij zijn raadsman heeft gesproken.

Overigens begint de opsporing in de meeste (grote) strafzaken al maanden voordat een inval of arrestatie plaats vindt. In het vooronderzoek worden vaak telefoons getapt en andere communicatie - zoals sms en e-mail - verzameld.

MrDrs R. Dhalganjansing heeft de afgelopen 25 jaren grote strafzaken bij de Meervoudige Kamer van de diverse rechtbanken in Nederland vakkundig behandeld. Ook ingrijpende strafzaken bij de poliltierechter worden door het kantoor verdedigd.

MrDrs R. Dhalganjansing wordt daarnaast regelmatig benaderd om slachtoffers bij te staan van misdrijven of slachtoffers van onrechtmatige politie-geweld.

Het is zaak om tijdig contact op te nemen teneinde kansen niet te laten liggen.